Спорт
12 червня 2016
Анонс матчу Польща - Північна Ірландія
Обидві команди мають схожу статистику протягом 10 останніх матчів.
news-image

12 червня у Ніцці на стадіоні "Альянц Рів'єра" о 19:00 за Києвом відбудеться матч між збірними Польщі та Північної Ірландії, повідомляє «Є!».

Судитиме перший поєдинок групи C арбітр Овідіу Хацеган з Румунії.

Збірна Польщі змогла здобути друге місце на відбірковому етапі. Вони поступилися лише Німеччині, чия збірна є чинним чемпіоном світу. Команда Адама Навалки перемогла 6 разів з 10 (серед переможених були й німці), тричі зіграла внічию та один раз програла.

Їхні суперники з Ірландії змогли стати першими на відборах у своїй групі. Команда Майкла О'Ніла так само, як і збірна Польщі, здобула протягом останніх 10 матчів 6 перемог, три нічиї та одну поразку. Виступ на Євро-2016 для них є першою європейською першістю в історії.

Букмекери з bwin поставили коефіцієнт 1,67 на перемогу польської збірної, 3,6 на нічию та 5,5 на тріумф Північної Ірландії.

Контора William Hill теж зробила фаворитом збірну Польщі, також оцінивши її перемогу коефіцієнтом 1,67. Окрім цього дані букмекери поставили 3,4 на нічию та 6,0 на перемогу ірландців.

Орієнтовний склад збірних:

Польща: Фабяньскі - Піщек, Глік, Паздан, Єджейчик - Блащиковські, Крихов'як, Зелінський, Гросицького - Милик, Левандовскі;

Північна Ірландія: Керолл - Маклафлін, Макаулі, Кеткарт, Дж. Еванс - Девіс, Макнейра, Норвуд - Уорд, Лафферті, Даллас.

Читайте також: У Мінспорту Росії прокоментували бійку між футбольними фанатами