Київ
13 червня 2016
29-річна киянка отримала перелом щелепи, а її кривдник – ніж під ребро
Два учасника події наразі знаходяться в лікарні, один - під арештом.
news-image

Як повідомили у київській поліції, ввечері в одному з гаражних приміщень зібралася компанія, що розпивала  алкогольні напої, передає «Є!»

Через деякий час присутній на застіллі чоловік зауважив 29-річній місцевій мешканці, що вона давно не платить за паркування свого автомобіля. На що жінка відповіла фразою, яка здалася образливою чоловікові, тож він вдарив її кулаком в обличчя.

Від удару киянка втратила кілька зубів та отримала перелом щелепи. За допомогою знайомих вона поїхала до лікарні, а у телефонній розмові поскаржилася своєму співмешканцю на кривдника.

44-річний уродженець Луганська, раніше неодноразово судимий, відразу помчав мститися за свою даму серця. Знайшов потрібний гараж, його власника - і без зайвих слів встромив йому ножа під ребро. Потерпілого з проникаючим пораненням доставили до реанімаційного відділення лікарні та прооперували. Наразі його життю нічого не загрожує, - розповіли поліцейські.

 Луганчанина, який завдав йому тілесні ушкодження, дільничні офіцери поліції затримали біля будинку, де він мешкав, та доставили до управління поліції. Чоловік знаходиться під арештом.

Слідчим відділом йому оголошено про підозру за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Одночасно розпочато кримінальне провадження щодо потерпілого. Його дії щодо киянки законодавством кваліфікуються як умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження – ст. 122 КК України.

Читайте також: У київському торговому центрі поліцейські затримали крадія за кілька хвилин