Київ
13 червня 2016
35-річний киянин намагався втекти із вподобаним телефоном із магазину
Йому загрожує до шести років позбавлення волі.
news-image

Ввечері працівники поліції Голосіївського району отримали виклик від працівника магазину з продажу мобільних телефонів про грабіж,  передає  «Є!» із посиланням на ГУНП в м.Києві.

На місці події співробітникам слідчо-оперативної групи свідок надав опис правопорушника. Зловмисника, яким  виявився 35-річний киянин, затримали. Він  зізнався у скоєнні злочину.  

Встановлено, що о 19:50 до магазину завітав чоловік. Він довго оглядав вітрини, після чого попросив консультанта потримати телефон, який йому сподобався. Як тільки дорогий гаджет потрапив до рук незнайомця, останній почав тікати. Після невдалої погоні продавець викликав поліцію, - розповіли у поліції.

Перевіривши затриманого за обліками, виявилося, що чоловік уже виступає підозрюваним у вчиненні крадіжки в кримінальному провадженні іншого поліцейського управління.

Зараз триває розслідування, розпочате за ст. 186 (Грабіж) КК України. Встановлюється причетність вказаного громадянина до інших злочинів. Йому загрожує до шести років ув’язнення.

Читайте також: На Оболоні 56-річний батько кухонним ножем ударив сина в груди