Спорт
13 червня 2016
Анонс матчу Ірландія - Швеція
Букмекери вважають, що у шведів трохи більше шансів на перемогу.
news-image

13 червня о 19:00 за Києвом відбудеться матч між збірними Ірландії та Швеції, повідомляє «Є!».

Перший поєдинок групи E проходитиме на стадіоні "Стад Де Франс" у Сен-Дені. Арбітром виступить Мілорад Мажич з Сербії.

Пряму трансляцію даного матчу буде вести канал "Футбол 1".

На відбірковому етапі збірна Ірландії хоча й посіла 3 місце, але змогла заробити 4 очки завдяки поєдинку з Німеччиною. Збірна Швеції також зайняла 3 місце на відборах. 

В офіційних матчах ці команди зустрічалися лише тричі: на відборах до ЧС-1950, ЧЄ-1972 та ЧС-2014. В усіх трьох поєдинках збірна Ірландії не змогла перемогти шведів. 

Фаворитами цього поєдинку букмекери обрали шведську команду. Втім, по коефіцієнтах відрив від ірландців у них невеликий.

Букмекери з bwin встановили на перемогу шведів коефіцієнт 2,4, а на перемогу ірландців - 3,4. Нічия була оцінена ними в 3,1. 

У William Hill коефіцієнт на перемогу збірної Швеції становить 2,45, перемога збірної Ірландії оцінюється в 3,4, а нічия - у 2,9.

Орієнтовний склад команд виглядає так:

Ірландія: Рендольф - Коулман, О'Ші, Кларк, Бреді - МакКарті, Вілан, Макгіді, Маклін - Волтерс, Лонг;

Швеція: Ісакссон - Лустіг, Гранквіст, Йохансон, Ольсон - Чельстрьом, Вернблум - С. Ларссон, Хілемарк - Ібрагімовіч, Гвідетті.

Перед матчем тренери збірних Мартін О'ніл (Ірландія) та Ерік Хамрен (Швеція) розповіли готовність своїх команд.

"У нас є декілька дуже яскравих індивідуальностей, які здатні змінити хід матчу. Якщо команда вперта та її важко зламати, якщо в ній є елемент таланту, завдяки якому щось можна "начаклувати" практично з нічого, то все це тільки підвищує шанси. У нас підібрався дуже й дуже хороший склад гравців, які готові до великих звершень на турнірі", - заявив головний тренер збірної Ірландії.
"Ми добре підготувалися - як у Швеції, так і тут. Поважаємо Ірландію та з нетерпінням чекаємо на зустріч. В останніх чотирьох матчах ірландці робили ставку на володіння м'ячем, але до цього дотримувалися класичного британського стилю. Треба подивитися, як вони будуть грати завтра, та відштовхуватися від цього. Ми готові до обох варіантів. Зараз дуже важливо вигравати матчі, й, сподіваюся, у нас вийде. Хто буде забивати - не має значення", - зазначив тренер збірної Швеції.
Читайте також: Російський міністр спорту підтримував фанатів, коли вони били англійців (ВІДЕО)