Вчителька дозволила першачкам розмалювати її сукню (фото)
Жінка знайшла зворушливий спосіб зберегти спогади про дитячі роки своїх учнів.
news-image

Вчинок вчительки молодших класів з Оклахоми зворушив безліч материнських сердець, передає «Є!».

Одного разу вона принесла в клас просте біле плаття і спеціальні фарби, якими малюють по тканині. Це був один із останніх днів навчального року у першокласників, зовсім скоро вони повинні були йти на довгі канікули. Кастелбері - так звуть вчительку - попросила дітей розмалювати для неї це плаття.

Дітям дуже сподобався той урок - вони із задоволенням займалися тим, що зазвичай робити забороняють - малювали прямо на одязі. І ось, в останній день навчального року, Кастелбері прийшла в школу в тому самому платті. Вона виглядала чудово!

"Мені завжди так сумно від думки, що діти дуже швидко виростають. Звичайно, це позитивний смуток, але тим не менше - мені просто захотілося зберегти спогади про те, якими вони були чудовими. Це плаття надовго залишиться зі мною і збереже їхнє дитинство".

Цей чудовий, зворушливий сувенір обійшовся Кастелбері в $ 35. В останній день школи про плаття вчительки першого класу говорила вся школа. Кожен намагався заглянути в її клас і подивитися на витвір мистецтва, і діти дуже пишалися своєю вчителькою і своєю роботою.

Залишається тільки сподіватися, що таких вчителів, як Кастлбері з Оклахоми, згодом ставатиме більше.

Читайте також: Телеведуча здивувала шанувальників білосніжною сукнею і фатою