Світ
16 червня 2016
Матір залишила вдома двох малюків самих і полетіла з країни
Складно уявити, що могло б статися з дітьми, якби сусіди горе-матері були б трохи менш цікавими.
news-image

Австралійка з міста Перт одного разу просто пішла з дому, залишивши там двох малюків - шести і чотирьох років. Більш того, їхня мама вийшла не в магазин і не в аптеку за ліками, а приїхала в аеропорт, сіла на літак і полетіла з країни, повідомляє «Є!».

Діти були самі більше доби. На щастя, сусіди досить швидко помітили, що матері давно немає, а діти вдома, і подзвонили в поліцію. Детективи зі служби захисту дітей приїхали за адресою і виявили малюків. Двері квартири були відчинені, тобто діти в будь-який момент могли вийти на вулицю.

Дітей забрали до притулку, а матір почали шукати. Поліція з'ясувала, що обоє батьків на той момент знаходилися за межами Австралії. Через день мати дітей прилетіла, її заарештували прямо в аеропорту. Якби поліція не втрутилася, діти були б одні майже чотири дні.

Зараз жінка знаходиться під арештом, 22 червня вона постане перед судом за звинуваченням у діях, які могли завдати шкоди дитині. Вона ніяк не пояснила свій вчинок, не розказала поліцейським, що такого важливого чекало її там, куди вона летіла.

Читайте також: Шестеро близнюків віддтворили своє знамените дитяче фото