Спорт
17 червня 2016
Антирекорд: Збірна України першою залишає Євро-2016
Четвер, 16 червня, можна вважати чорним днем ​​українського футболу.
news-image

Спочатку національна команда України сенсаційно програла найважливіший матч команді Північної Ірландії з рахунком 0: 2. А потім у другому матчі групи результат також склався не на користь нашої команди, повідомляє «Є!»з посиланням на footboom.com.

Поляки зуміли втримати нічию в матчі з чемпіонами світу німцями - 0: 0 (перший «сухар» Євро). Перед заключним туром у Польщі та Німеччині по 4 очки, ця пара недосяжна для України. У Північній Ірландії три залікових пункти, але й вона виявиться вище українців при будь-яких розкладах. Це випливає з Регламенту турніру, витяг з якого наводимо нижче.

Якщо за підсумками групового етапу дві або більше команд в групі мають однакову кількість очок, то для розподілу місць використовуються наступні критерії:

а) більша кількість очок, набраних в особистих зустрічах між претендентами;

б) краща різниця м'ячів в особистих зустрічах між претендентами;

с) більша кількість голів в особистих зустрічах між претендентами;

д) якщо після застосування критеріїв від "а" до "з" дві команди як і раніше мають рівні показники, для визначення підсумкового турнірного становища критерії від "а" до "з" застосовуються виключно до матчів за участю цих двох команд.

Україна - перша команда Євро-2016, яка втратила будь-які шанси на продовження боротьби. Після двох матчів у "жовто-синіх" нуль набраних очок і найгірша різниця м'ячів: 0-4.

Читайте також: Матч «Україна-Північна Ірландія» завершився поразкою українців