Політика
18 червня 2016
Ректор полтавського вузу фінансував розстріл Небесної сотні, - активіст
Сергій Глоба: "Онищенко – сепаратист. Він входив у "сім’ю" Януковича і міг профінансувати розстріл Небесної Сотні".
news-image

Звільнений викладач Полтавського технічного університету Сергій Глоба активно підтримував Майдан, був членом Полтавського Автомайдану, має нагороди за волонтерство. Саме через проукраїнські настрої, впевнений колишній викладач, він і втратив роботу. Та чоловік не втрачає надію знайти правду. У суді, повідомляє «Є!».

"Я багато років викладав економічну теорію. Та за мої проукраїнські погляди мене звільнили. Я тоді пошив 40 прапорів і роздав студентам, щоб вивісили в гуртожитках. Мене викликав проректор Коробко і наказав у присутності ще двох проректорів написати пояснювальну записку", - розповідає Сергій.

За словами Глоби, існує вірогідність, що ректор Онищенко міг профінансувати розстріл Небесної Сотні.

"Мені повідомили викладачі, що через університет "прокачали" велику суму грошей. Потім їх перевели в готівку і відправили на Київ. А буквально через 5-7 днів постріляли хлопців на Майдані", - зазначив Глоба. – "Онищенко входив у найближче оточення Януковича, у так звану "сім’ю". Янукович був опонентом на захисті дисертації Онищенка. І існує вірогідність, що Оніщенко тими, відправленими на Київ, коштами міг профінансувати розстріл Небесної Сотні. Подруга одного з викладачів техуніверситету була безпосередньо причетна до тих махінацій з грошима".
Читайте також: Опоблок піднімає голову та розпускає руки, - нардеп прокоментував побиття Парасюка