Україна
18 червня 2016
На Житомирщині військові влучили снарядом у міст
Внаслідок потрапляння снаряда пошкоджено опору недіючого мосту.
news-image

Вчора, 17 червня, в селі Дениші Житомирської області снаряд із полігону потрапив у старий міст, повідомили «Є!» в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

"Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону спільно зі слідчим районного відділу поліції ГУ НП в Житомирській області, представниками вибухотехнічної служби ГосЧС України в Житомирській області та оперативною групою Житомирського ЗВ ВСП здійснено виїзд за місце події для з'ясування обставин інциденту", - йдеться в повідомленні.

 За даними відомства, встановлено, що на полігоні військової частини особовим складом військової частини проводилися бойові стрільби з гармати. 

"Близько 13:30 в опору, яка перебувала у воді, колишнього недіючого моста через річку Тетерів, розташованого в селі Дениші, потрапив снаряд невстановленого в даний час походження. В результаті інциденту ніхто не постраждав. Встановлюється матеріальні збитки", - підкреслили в прокуратурі.

У відомстві зазначили, що робочий міст, який знаходиться поруч і за яким здійснюється рух автотранспорту і пішоходів, пошкоджень не отримав.

Читайте також: Під час обстрілу Красногорівки снаряд влучив у багатоповерхівку, є жертви (ФОТО)