Війна
19 червня 2016
Протягом минулої доби бойовики обстріляли сили АТО понад 4 десятки разів
Сепаратисти застосовували важке озброєння.
news-image

Як передає «Є!» із посиланням на прес-центр штабу АТО, за минулу добу на Донбасі зафіксовано 44 обстріли.

На Маріупольському напрямку гаряче було поблизу Красногорівки, де порушуючи Мінські угоди, російські окупанти чотири рази накривали укріплення ЗСУ з мінометів калібру 82 та 120 мм та двічі з танків.

Під мінометним вогнем опинились також й опорні пункти поблизу Талаківки, Широкиного та Лебединського, а позиції сил АТО поруч Водяного та Мар’їнки потрапили під обстріл з кулеметів та гранатометів.

На Донецькому напрямку супротивник вів вогонь по наших підрозділах у районі Зайцевого, Новгородського та Авдіївки з озброєння різних систем. Окрім того, опорні пункти поблизу Авдіївки, Невельського та шахти Путилівська (Бутівка) російські окупанти обстрілювали ще й з мінометів різних калібрів, а близько опівночі неподалік Невельського ворог вів вогонь із 122 мм САУ. 

На Луганському напрямку наших бійців у районі Новозванівки окупанти обстрілювали з зеніток, а згодом долучили ще й міномети. Неподалік Попасної та Новоолександрівки по позиціях сил АТО вівся вогонь з кулеметів та гранатометів різних систем.

В окремих випадках підрозділи ЗСУ відкривали вогонь у відповідь.