Політика
19 червня 2016
Президент вирушить з важливим офіційним візитом до Франції
Програма візиту передбачає численні зустрічі.
news-image

21 червня Президент України Петро Порошенко з робочим візитом відвідає Францію. Основними темами для обговорення з його французьким колегою Франсуа Олландом будуть двосторонні відносини країн, санкції проти Росії, припинення війни на Донбасі та відновлення суверенітету і територіальної цілісності України. Про це "Укрінформу" повідомили дипломатичні джерела, передає «Є!»

"Зустріч Президента України Петра Порошенка та Президента (Французької ) Республіки (Франсуа Олланда) запланована на 11:00 у Єлисейському палаці. Вона має завершитися спільною заявою для журналістів. При цьому прес-конференція президентів не планується", — розповів співрозмовник агентства.

Крім того, частину із запланованих питань порушать під час зустрічей з головами обох палат французького парламенту Національних зборів та Сенату.

Згідно з порядком денним роботи голови Національних зборів Франції Клода Бартолона, зустріч з Порошенком передуватиме переговорам у Сенаті.

Зустріч Президента України з головою Сенату Жераром Ларше запланована на 15:30 за київським часом у Люксембурзькому палаці.

Читайте також: Порошенко відкрив у Миколаєві нове велике підприємство