Події
20 червня 2016
Вночі у лікарні Ізмаїла потрапили нові хворі
Мер міста спростував інформацію про зростання ціни на бутильовану воду.
news-image

За сьогоднішню ніч у лікарні Ізмаїла надійшли ще шість нових отруєних людей, серед яких двоє дітей . Про це  повідомив в ефірі "112 Україна" мер Ізмаїла Андрій Абрамченко, передає «Є!»

Станом на 6 ранку, в лікарні міста з ознаками отруєння госпіталізовано 219 осіб – 121 дитина і 98 дорослих.

За словами Абрамченка, сьогодні багатьох з них випишуть, а лікарні міста забезпечені медичними препаратами. Мер спростував інформацію про зростання ціни на бутильовану воду.

Нагадаємо, увечері суботи, 18 червня, кількість жителів Ізмаїла Одеської області, які звернулися до лікарень із гострими кишковими інфекціями, сягнула понад 300 осіб.

Жителі Ізмаїла звертаються до лікарень з отруєннями два дні поспіль. У всіх діагностують гострі кишкові інфекції. Люди пили водопровідну воду, в яку могли потрапити нечистоти після проливного дощу в місті. В Ізмаїлі оголосили надзвичайну ситуацію. У місті закрили всі заклади громадського харчування та ринки. У магазинах заборонили продавати продукти, що швидко псуються. Водночас містяни активно скуповують у крамницях бутильовану воду та продукти харчування. У місті виставили охорону біля водойм, людям не дозволяють у них купатися. Працівники санепідемслужби проводять заходи з дезінфекції по всьому місту.

Читайте також: У справі про загибель дітей в Карелії затримали п'ятого підозрюваного