Світ
20 червня 2016
«Забери мене з цього пекла», - діти про табір «Сямозеро»
За дні, що минули після трагедії на Сямозері, про табір з'явилося чимало компрометуючої інформації.
news-image

 У форумах і на різних сайтах люди масово стали писати про те, як забирали звідти своїх дітей раніше строку внаслідок обурливих табірних порядків і поганого харчування своїх чад, передає «Є!».

Звичайний табір мав гучну назву - "Парк-готель "Сямозеро", однак на ділі, крім пафосної назви, всі інші умови в таборі були не такими гучними.

Багато людей відзначали, що в таборі було погане харчування. Діти просили батьків достроково забрати їх додому, так як часто труїлися тутешніми стравами і голодували.

"Забери мене з цього пекла", - з таким проханням звернувся до своїх батьків один з неповнолітніх відпочиваючих.

Батьки кажуть, що така ситуація була не завжди, вона різко змінилася в 2015 році, до цього табір працював нормально, без нарікань.

"Дитина побувала на другій зміні, довелося забрати її достроково. Це був кошмар, вона зі стану шоку не виходила довгий час. Ми звернулися зі скаргою в прокуратуру і Росспоживнагляд", - написала одна з матерів, чия дитина в минулому році пробула кілька днів у таборі.

Інші батьки підтверджували, що зміна схожа на перебування в концтаборах. У такій ситуації звинувачували куратора табору А. Виноградова та бізнес-леді, а за сумісництвом і господиню парк-готелю, Є. Решетову.

Читайте також: Трагедія в Карелії: діти пропонували скасувати вихід на озеро через шторм, але інструктори наполягли