Україна
20 червня 2016
На кордоні затримали торговця українками
Чоловік продавав жінок у сексуальне рабство до країн Європи.
news-image

У пункті пропуску "Шегині" на українсько-польському кордоні, правоохоронці затримали громадянина України, який намагався вивезти за кордон українських жінок для використання в сфері надання інтимних послуг на території країн ЄС, повідомляє «Є!» з посиланням на Gazeta.ua.

Чоловік був затриманий оперативними співробітниками прикордонної служби та співробітниками Управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУ Нацполіції в Одеській області в рамках кримінального провадження за частиною 2 статті 149 КК "Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини".

Затриманим виявився житель Львівщини, 1970 року народження, який забезпечував перевезення дівчат до Чехії за попередньою злочинною змовою групою осіб, які організували міжнародний канал переправлення українок за кордон.

В цей час працівники Національної поліції, в ході проведення спеціальних заходів на території інших областей України, затримали ще кількох організаторів і учасників цієї злочинної організації, яка продавала дівчат у сексуальне рабство шляхом цього міжнародного каналу.

Читайте також: У пісках Сахари знайшли тіла 34 мігрантів, більшість - діти