Спорт
21 червня 2016
Тренер збірної Польщі прокоментував майбутню гру з українською командою
На думку Адама Навалки, українські футболісти гратимуть проти поляків за престиж країни.
news-image
Будемо битися від першого до останнього свистка. Ми поважаємо нашого суперника. Україна – дуже сильний конкурент, окремі гравці показують високий рівень і майстерність, - наголосив тренер національної збірної Польщі з футболу Адам Навалка під час офіційної прес-конференції перед сьогоднішнім матчем Польща-Україна у рамках останнього поєдинку групового етапу Євро-2016, передає «Є!»
Українці грають у складі відомих клубів і впродовж багатьох років беруть участь в європейських турнірах. А тому нам треба добре підготуватися до цієї зустрічі емоційно і тактично, як ми показали це у першій грі проти Північної Ірландії. Ми віримо у власні сили та підходимо до цього матчу зі спокоєм та холодною головою, - сказав він.

На думку Навалки, українські футболісти гратимуть проти поляків за престиж країни.

Нагадаємо, сьогодні, 21 червня, збірна України зіграє проти Польщі заключний матч Євро-2016. У зв’язку з двома поспіль поразками у минулих поєдинках групового етапу на Євро-2016 збірна України втратила шанси вийти до плей-офф.

Стало також відомо, що президент України Петро Порошенко має намір підтримати збірну України з футболу в матчі Євро-2016 проти Польщі. Про це у своєму Twitter повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.

Читайте також: Селезньов незадоволений реакцією ЗМІ та вболівальників на виступ української команди