Спорт
22 червня 2016
Фоменко пояснив, чому випустив Тимощука, а Селезньова залишив у запасі
Головний тренер збірної України Михайло Фоменко відповів на гострі питання журналістів після матчу з Польщею (0:1).
news-image

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на terrikon.com.

Вихід на заміну Тимощука? Є ступінь поваги до тих людей, які дуже багато дали футболу. Шкодую, що цього не зміг зробити той же Гусєв, якому не вистачило місця у фінальній заявці збірної на Євро, - відповів Фоменко на питання журналістів щодо його заміни перед закінченням матчу.

Щодо Селезньова, то головний тренер збірної відповів:

Коли ми відбирали 23 людини, він виглядав непогано. Потім його стан чомусь погіршилося. Які причини - інше питання. Ця позиція не змогла задовольнити тренерський штаб на цьому турнірі. Була кількість протягом матчів, але не було якості.

Він також пояснив головну причину незадовільної гри збірної України на цьому Євро-2016, який вона залишає без жодного забитого гола і очок.

Коли ми провели товариські матчі з Кіпром і з Уельсом, було видно, що щось відбувається. По завершенню чемпіонату України відбулися інциденти між гравцями київського "Динамо" і донецького "Шахтаря". Природно, що це не додало колективізму. На жаль, як ми не намагалися виправити ситуацію за такий короткий термін, схоже, цього зробити не вдалося, - визнав Фоменко.

Нагадаємо, вчора 21 червня в останньому матчі на Євро-2016 українські футболісти пропустили на 54 хв. єдиний гол від збірної Польщі (0:1). 

Раніше Михайло Фоменко повідомив, що залишає посаду головного тренера збірної України.

Читайте також: Завершився останній матч української збірної на Євро-2016