Аніта Луценко з немовлям відпочиває на морі (ФОТО)
Відома телеведуча і зірковий тренер Аніта Луценко зовсім недавно вперше стала мамою, і вже вирушила в першу подорож з донькою.
news-image

Про це вона розповіла у своєму Instagram, передає «Є!».

Наші 7 ранку в дуже приємному готельчику. Кайфуем і дивимося на дельфінів. Поки маля не назвали, і не отримали закордонний паспорт - тусуємося під Одесою. Ну не можемо ми без подорожей)), - написала Аніта.

Також, на своїй сторінці в Instagram Аніта Луценко послідовно відповіла своїм передплатникам на їх коментарі, з приводу її занять спортом відразу після пологів:

"Читаю коменти:

-насладітесь малятком! (Та вона спить весь час. Прям хочеться будити)

-не мучте себе дієтою і так все "зійде" (та я не мучуся. Ще чого! Здорову їжу не вважаю дієтою і їжа за часом - це, як на мене, норма і приклад дітям)

- навіщо так відразу займатися? (Еееее ... Так мені подобається! І часу купа вільного). Я займаюся не тому що дуже переживаю за свою фігуру, а тому, що мені подобається і фізично, і, в першу чергу, морально дивитися і відчувати себе красунею! Щаслива мама - щаслива дитина!

Мені подобається відчуття тіла в русі, коли немає застоїв, коли відчуваєш як енергія не стопориться, а тече по всіх клітинках! Коли плечі розправляються, хода стає легкою, кожен суглоб змазаний, і саме це я відчуваю після роботи зі своїм тілом! Я переконана, що лежачи на дивані і займаючись "битовухою", я недодаю свою своєму організму здоров'я, і ​​воно просить його розім'яти! Я танцюю, роблю йогу, вправи, тому, що відчуваю себе після них здоровою!

Мій девіз по життю і щодо тренувань: ГАРНА ФИГУРА - це побічний ефект від здорового тіла! P.S. Я нікому і нічого не раджу;) просто пишу про те, що роблю я сама для себе. "

Читайте також: Фітнес-тренер Аніта Луценко народила дівчинку