Світ
23 червня 2016
Єлизавета II звернулася до підданих через соцмережі
Королева не відстає від сучасних технологій.
news-image

У цьому році королева Великобританії Єлизавета II відзначила свій 90-й день народження. Незважаючи на вік, Її Величність намагається не відставати від сучасних технологій, вона активно користується смартфоном і планшетом і намагається освоювати соціальні мережі, повідомляє «Є!».

Свій перший твіт королева написала півтора роки тому після відкриття виставки Information Age в Музеї науки в Лондоні, і з тих пір всі жителі Британії з нетерпінням чекали продовження. І ось сталося! Другий твіт в своєму житті Єлизавета II написала 21 червня і подякувала своїм підданим за привітання до дня її народження.

«Я дуже вдячна за всі електронні повідомлення з добрими побажаннями, які я отримала. Я б хотіла подякувати вам за вашу доброту. Королева Єлизавета», - написала королева.

На доказ того, що Єлизавета II особисто писала звернення, на офіційному сайті королівської сім'ї з'явилася фотографія, на якій королева друкує повідомлення на планшеті.


Нагадаємо, що у Великій Британії недавно закінчилися урочистості на честь дня народження королеви, а один з нарядів іменинниці наробив стільки шуму, що його досі обговорюють в Мережі.

 

Читайте також: У Лондоні масштабно святкують день народження королеви