Україна
23 червня 2016
У столиці визначили «найкомфортнішого» забудовника
За підсумками 1-го кварталу 2016 р., перші позиції рейтингу комфортності житлових комплексів Києва зайняли К.А.Н. Девелопмент (краща компанія - забудовник) і житловий комплекс "Бульвар Фонтанів" (забудовник - UDP).
news-image


За підсумками 1-го кварталу 2016 р., перші позиції рейтингу комфортності житлових комплексів Києва зайняли К.А.Н. Девелопмент (краща компанія - забудовник) і житловий комплекс "Бульвар Фонтанів" (забудовник - UDP). Про це йдется в спільному проекті рейтинговоuj агенства "Єврорейтинг" і агенства "Українські новини".

Рейтингове агентство проаналізувало 56 житлових комплексів столиці і зіставило фактичні параметри комплексів з існуючими вимогами.
На столичному ринку житла ряд об'єктів эконом-класу за своїми характеристиками перевершує мінімум вимог до таких будівництв. А багато будівельних проектів більш високого класу по цілому ряду параметрів їм не відповідають. Наприклад, якщо висота стелі "в чистоті" в об'єкті бізнес-класу має бути не менше 3 м, по факту вона може бути і нижче. Чи кількість місць на підземній парковці буде меншою, ніж число квартир у будинку, що у бізнес-класі вважається неприпустимим.
Для того, щоб визначити, наскільки заявлений клас житла відповідає реальному.


Результат проведеного дослідження - рейтинг комфортності житлових комплексів Києва, що визначає найякіснішого забудовника і найкомфортніший житловий комплекс. За підсумками 1-го кварталу 2016 р. переможцями стали К.А.Н. Девелопмент (краща компанія - забудовник) і житловий комплекс "Бульвар Фонтанів" (забудовник - UDP).


В окремих номінаціях лідери наступні. У класі житла "економ": забудовник - УКРБУД і житловий комплекс "Академ Парк". У класі житла "комфорт": забудовник - К.А.Н. Девелопмент і житловий комплекс "Комфорт Таун". У класі житла "бізнес": забудовник - К.А.Н. Девелопмент і житловий комплекс "Central Park". У класі житла "еліт" : забудовник - UDP і житловий комплекс "Бульвар Фонтанів".


Інформаційна довідка

 Рейтинг комфортності житлових комплексів формується на підставі результатів порівняльного аналізу фактичних параметрів житлового комплексу в певному класі з типовими вимогами, які до цього класу пред'являються. Рейтингова оцінка дозволяє виявити лідерів якості серед забудовників, найбільш комфортні для проживання житлові комплекси і зіставити їх між собою.
Розрахунок рейтингу комфортності житлових комплексів проводиться рейтинговим агентством Євро-рейтинг щокварталу на основі власної методології. Повніша інформація розміщена на сайті рейтингового агентства.