Війна
26 червня 2016
За минулу добу бойовики обстріляли сили АТО понад 50 разів
Сепаратисти гатили з САУ, гранатометів та мінометів.
news-image

26 червня станом на 6 годину ранку на Донбасі було зафіксовано 55 обстрілів, передає «Є!» із посиланням на прес-центр штабу АТО.

Найбільш небезпечним був Донецький напрямок, де ворог обстрілював опорні пункти ЗСУ неподалік Авдіївки, Зайцевого, Майорська, Кірового та Ленінського з автоматичних гранатометів, мінометів різних калібрів та самохідних артустановок, а поруч Опитного, Новоселівки другої та Новгородського – з мінометів. Загалом по позиціях сил АТО було випущено близько 130 мін та понад 100 снарядів. 

На Маріупольському напрямку російські окупанти вели вогонь з кулеметів та гранатометів по опорних пунктах поблизу Новотроїцького, Березового, Богданівки, Талаківки та Широкиного, а по укріпленнях неподалік Мар'їнки та Тарамчука - з мінометів калібру 82 мм. 

На Луганському напрямку позиції ЗСУ в районі Попасної та Золотого потрапили під вогонь стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, зенітних установок, а поруч Новозванівки – мінометів. Неприцільним вогнем ворог провокував українських бійців на вогонь у відповідь.