Суспільство
26 червня 2016
На Львівщині вантажівка протаранила автівку з правоохоронцями
Постраждалі перед аварією оформлювали інше ДТП.
news-image

ДТП сталося 26 червня на трасі Київ-Чоп, повідомляє «Є!» із посиланням на прес-службу МВС України.

За інформацією, опівночі у селі Ясенів Бродівського району сталась дорожньо-транспортна пригода. На місці події працював екіпаж поліцейських взводу обслуговування доріг державного значення, слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції Бродівського відділення поліції. Як встановили правоохоронці, внаслідок зіткнення автомобіля "ВАЗ 2108" з підводою були травмовані п'ятеро осіб - водій підводи та двоє його неповнолітніх пасажирів, а також водій та пасажирка "вісімки". Усі постраждалі були госпіталізовані у Бродівську районну лікарню.

Місце зіткнення було позначене спеціальними конусами, також поліцейські встановили знак "Увага, ДТП". Окрім того, з обидвох сторін від місця зіткнення стояли патрульні автомобілі Renault Kangoo та Toyota Prius з увімкненими проблисковими маячками.

Під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди, о 1:20, водій вантажного автомобіля DAF скоїв зіткнення з патрульним автомобілем Toyota Prius, внаслідок чого були травмовані четверо поліцейських. Троє постраждалих отримали медичну допомогу у Бродівський районній лікарні, ще один — у Львові.

Наразі відкрите кримінальне провадження. Проводиться досудове розслідування.