Війна
26 червня 2016
Лікарів дніпровської лікарні погрожують «пустити на фарш»
Невідомі налякали погрозами персонал лікарні ім. Мечникова.
news-image

В ніч з 25 на 25 червня співробітникам лікарні Мечникова в Дніпрі погрожували невідомі люди, передає «Є!».

Про це повідомив заслужений лікар України Юрій Скребець в Facebook.

"Прокинулися "господарі життя ", з явною ностальгією за бандитськими 90-м. Сьогодні вночі наші лікарі, медсестри, охоронці вислухали від групи чоловіків "помоліться наостанок", "пустимо на фарш", "ви можете випадково десь загубитися, впасти, відбити голову", "цих двох на сьомій ранку - до мене додому, буду вирішувати, що з ними робити", - йдеться в повідомленні.

За його словами, поліція не стала розбиратися в тому, що сталося.

"А лікарі і медсестри залякані. Люди третій рік рятують бійців! Їх довели до того, що бояться писати заяви! Переконаний: не зупинимо свавілля сьогодні, отримаємо назад 90-ті замість Соборної Української Держави", - зазначив Скребець.


Доктор звернувся до мера Дніпра, губернатору і прокурору області, міністру МВС і Генеральному прокурору України з проханням захистити колег.

"Я, Юрій Скребець, Заслужений лікар України, двічі поранений на цій війні, кавалер ордена "За мужність", звертаюся до губернатора, мера, прокурора області, начальника ГУ ПП, міністра МВС та Генерального Прокурора України: лікарня Мечникова заслужила людського ставлення до себе. Прошу забезпечити захист наших співробітників, захист від приниження і погроз фізичною розправою. Все відео та інша інформація щодо інциденту буде передана офіційно з дотриманням правових норм", - уточнив він.

"Сьогодні вночі в приймальному відділенні лікарні ім. Мечникова медперсонал став жертвою трьох "братків" з 90-х. Атрибути ті ж - погрози фізичної розправи і насильства, спортивні костюми і круті "тачки", - підтвердив те, що сталося, доктор Олександр Толубаєв.
Читайте також: У Дніпрі пропонують розібрати готель «Парус»