Суспільство
28 червня 2016
Донбас - не Росія: активістам «Д/ЛНР» відмовили в участі у молодіжному форумі в Криму
Федеральне агентство у справах молоді відмовило активістам з невизнаних республік Донбасу в участі в молодіжному форумі "Таврида", який відкриється в Криму 1 липня.
news-image

Як повідомляє «Є!», організатори форуму - Федеральне агентство у справах молоді, Громадська палата і центр "Роспатріот" - відмовили представникам "ДНР" та "ЛНР", які бажали взяти участь в роботі форуму.

Так, директор фонду "Острів Крим" Микита Томілін підкреслив, що у недореспубліках на форум хотіли поїхати 24 людини.

Вони пройшли відбірковий тур, готувалися до поїздки, а міністерства молоді республік навіть були готові оплатити їм транспортні витрати, але від організаторів несподівано прийшов лист, що через величезний наплив учасників партнери форуму провели якийсь додатковий конкурс, який хлопці з "Л/ДНР" не пройшли, - розповів Томілін. - Аналогічні відмови прийшли і всім потенційним учасникам форуму з Придністров'я".

Прес-служба форуму "Таврида" заявила, що у зв'язку з високим конкурсом на першу профільну зміну освітнього майданчика партнерами форуму було прийнято рішення провести додатковий відбір, за результатами якого участь ряду учасників не підтвердилася.

Читайте також: У Криму через бездіяльність окупантів фекалії течуть просто у море (ВІДЕО)