Війна
29 червня 2016
Бойовики «ДНР» почали здогадуватись, чому згорнули проект «Новоросія» (ВІДЕО)
Бойовики жаліються, що керівництво їх повністю розчарувало .
news-image

У Мережі опублікували відео, на якому бійці самопроголошеної «Донецької народної республіки» діляться думками щодо того, чому проект «Новоросія» згорнули, передає «Є!» з посиланням на "Пресу України".

Також вони розповідають, чим їх розчарувало керівництво і чого очікують в майбутньому. Відео знято прямо в окопах в зоні антитерористичної операції під звуки пострілів.

Автором відеозапису є Геннадій Дубовой - керівник проекту «Легендарні підрозділи Новоросії». 

Один з бійців на прізвисько «Бурий», який з 2014 року бере участь в бойових діях і нині вже вважається ветераном, розповів про своє розчаруванням діями керівництва. Зокрема, бойовик незадоволений тим, що багато обіцянок, такі як пільги для військових і кращі умови життя, так і не були виконані. За його словами, він не хоче, щоб війна тривала.

Нам не треба ні Київ, ні Львів, ми хочемо миру і тиші, - запевнив він і додав, що «ДНРівці» хочуть лише забрати свою землю - Донецьку.


Інший його подільник додав, що першою помилкою керівництва було погодитися на перемир'я. За словами бойовика, варто було йти далі, якщо вже пішли. Також він додав, що на Донбасі зараз дуже багато добровольців, зокрема, більшість з них прибуло з Росії. За його словами, їх кількість становить 50-60%.

Один з російських добровольців приєднався до інтерв'ю. Він розповів, що приїхав на Донбас для того, щоб допомогти «становленню молодої держави». Причиною такого рішення стало невдоволення владою Росії - постійна брехня з екранів телевізорів і зосередження влади в руках олігархів.

Бойовик зазначив: проект «Новоросія» згорнули тому, що російські олігархи побоюються такої самої ситуації в РФ. Адже нова держава - це, перш за все, вимоги нового економічного і соціального зростання, що не є вигідним для верхівки російської влади.

Читайте також: ЗСУ знищили російського полковника в зоні АТО, - волонтери