Світ
20 листопада 2014
Чоловік зажадав розлучення, вперше побачивши обличчя дружини під час весільної фотосесії
Весілля в Саудівській Аравії закінчилося скандалом через реакцію новоспеченого чоловіка на обличчя своєї дружини, яке він вперше побачив під час весільної фотосесії.
news-image

Весілля в Саудівській Аравії закінчилося скандалом через реакцію новоспеченого чоловіка на обличчя своєї дружини, яке він вперше побачив під час весільної фотосесії.

Молоді люди з міста Медина, Саудівська Аравія, погодилися стати чоловіком і дружиною, незважаючи на те, що жодного разу не бачили одне одного. Це досить поширена практика в деяких країнах Близького Сходу, зазначає британський таблоїд Mail Online.

Вперше зустрівшись на своєму весіллі наречений і наречена дали шлюбні обітниці та продовжували веселитися разом з гостями доти, поки не настав час фотосесії. Справа в тому, що новоспеченому чоловікові вистачило всього одного погляду на свою благовірну, щоб прийняти рішення про розлучення.

За відомостями місцевої газети Okaz, запрошений фотограф попросив наречену підняти вуаль, щоб він зміг відобразити щасливі обличчя молодят, але коли вона виконала вказівки і посміхнулася в об'єктив, її чоловік відскочив назад, не зумівши приховати відрази. Побачивши таку реакцію, дівчина закрила обличчя руками.

Гості спробували уникнути скандалу: одні кинулися втішати наречену, інші спробували заспокоїти нареченого. 

"Наречений сказав, що він не бачив обличчя своєї нареченої до весілля, - уточнив журналіст Okaz. - Коли ж він побачив її і зажадав розлучення, наречена звалилася на підлогу і весілля перетворилося на ніч сліз".

Користувачі саудівських соціальних мереж з гнівом зустріли цю новину, пише Mirror.

Так, один з учасників обговорення, Афра (Afra), написав наступне: "Його безвідповідальне ставлення заподіяло їй сильний біль, і він заслужив страждання. Він повинен розуміти, що справжня краса - це характер людини, а не обличчя. На жаль, багато молодих людей зацікавлені тільки в зовнішності і ігнорують духовні цінності і мораль. Нехай Всевишній пошле їй кращого чоловіка, який гідно оцінить її ".