Події
1 липня 2016
У «ЛНР» побачили у лавах ЗСУ військових, «що спілкуються між собою англійською мовою»
У "Народній міліції" стверджують, що українське командування перекинуло в зону АТО 70 іноземних найманців.
news-image

ЗСУ перекинули в зону АТО ще 30 найманців із країн Східної Європи та 40 найманців з Грузії. Про це сьогодні на брифінгу заявив представник т.зв. Народної міліції "ЛНР" Андрій Марочко, передає «Є!»

Нашою розвідкою встановлено, що в населеному пункті Денежникове (Новоайдарського району) в розпорядженні 80-ї окремої аеромобільної бригади збройних сил України, яка є оперативним резервом оперативної тактичної групи"Луганськ ", прибув невстановлений ​​підрозділ в кількості 30 чоловік, що спілкуються між собою англійською мовою, одягнені в однакову військову форму, озброєння у них теж однакове. Імовірно, дані військовослужбовці є найманцями з країн східної Європи, - розповів Марочко.
Крім того, в населеному пункті Новозванівка (Попаснянського району) виявлено пункт тимчасової дислокації з особовим складом в кількості 40 чоловік, імовірно іноземних найманців з Грузії, - додав він.

Нагадаємо, раніше Марочко повідомляв, що Київ "перекинув" в зону АТО іноземних найманців африканської зовнішності, а також найманців, які розмовляють польською мовою. Крім того, Марочко запевняв, що бачив найманців з Грузії і країн Близького Сходу, а також з батальйону імені Джохара Дудаєва.

Читайте також: Директор НАБУ Артем Ситник прокоментував затримання Головного санітарного лікаря України