Анетті з шоу «Холостяк-6» вирішила стати співачкою (відео)
Найяскравіша учасниця шоу «Холостяк-6» Анетті Жернова відкрила в собі співочий талант і вже готова продемонструвати його громадськості.
news-image

Норовиста і чарівна Анетті з проекту «Холостяк-6» не втомлюється дивувати та приготувала черговий сюрприз для шанувальників - стала співачкою, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Анетті Жернова вже оголосила про фан-вечірку, на якій виконає пісні, презентує дебютний сингл, продекламує авторські вірші та відповість на запитання шанувальників.

Для своїх фанатів зірка шоу «Холостяк-6» запустила продаж квитків на захід.

Побачити Анетті в образі співачки можна вже зараз - в мережі з'явилося перше відео, на якому учасниця «Холостяка-6» виконує пісню про кохання.

Як нам стало відомо, з нагоди майбутньої вечірки фани Анетті Жернової вирішили зібрати гроші і подарувати їй «айфон». Про це в редакцію Viva.ua повідомили її шанувальники.

Як виявилося, Анетті користується старим мобільним телефоном, тому не може спілкуватися з численними інтернет-користувачами в популярному додатку для відеочатів «Перископ». Фанати не розгубилися і вже скоро піднесуть дівчині новенький «айфон».

Я, звичайно, не проти, тільки це дуже дивно. Я до такого не звикла, але проти бути не можу, якщо люди дійсно хочуть це зробити, то я просто в шоці, - відповіла Анетті шанувальникам.