Події
4 липня 2016
У Києві 24-річний молодик разом із тікою підробив паспорт матері для отримання позики
Шахраї отримали більше 11 тисяч доларів США.
news-image

Як повідомили у поліції Києва, 24-річний уродженець Київської області без відома матері взяв її паспорт та вклеїв фотокартку тітки, передає «Є!»

Після цього запропонував своїй родичці видати себе за його матір та під час зустрічі з нотаріусом, укладаючи договір позики, поставити підпис нібито матері.

Предметом договору була квартира, власниками якої є хлопець та його мати. Оформивши позику з іпотечним договором і підписавши всі необхідні документи, молодик отримав більше 11 тисяч доларів США, - повідомили у відомстві.

У ході проведення ряду слідчих дій, правоохоронці встановили та затримали шахрая і його спільницю.

Відносно підозрюваного слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, заволодіння ними шляхом шахрайства), ч. 1 ст. 358 (Підроблення документів) та ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) КК України.

Затриманому пред’явлено підозру та обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт. Його спільниці оголошено підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів) КК України.

Читайте також: Міністр інфраструктури прокоментував ДТП за участю чиновника «Укрзалізниці»