Джонні Депп змінив татуювання, присвячене Ембер Херд
Відтепер замість прізвиська Ембер Херд на руці Джонні Деппа красується образливе слово.
news-image

Не минає жодного дня, щоб в мережі не з'являлися новини щодо розлучення Джонні Деппа і Ембер Херд, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Судячи з усього, цей шлюборозлучний процес стане найгучнішим в 2016 році, і це не дивно, адже крім численних шанувальників, які стежать за розвитком подій, в справі замішаний солідний фінансовий інтерес, який належить ділити колишньому подружжю.
Проте, зараз мова йде не про гроші. Коли Депп був щасливий з Ембер Херд, він зробив те ж саме, що і під час романів з багатьма екс-подругами - набив татуювання з ім'ям коханої жінки.

Так, на руці Джонні протягом останнього року красувався напис "SLIM" - прізвисько Ембер, яке перекладається як "худа". За інформацією інсайдерів, після скандального розставання, актор змінив дві літери в слові і в результаті вийшло "Scum" - "погань".

Варто відзначити, що після розставання з Вайноною Райдер Депп також відредагував татуювання з її ім'ям. Замість "WinonaForever" ( "Вайнона назавжди") на тілі Джоні тепер красується напис "WinoForever" ( "Алкоголік назавжди").

Читайте також: Шварценеггер опублікував рідкісне відео на честь 25-річчя «Термінатора-2»