Суспільство
4 липня 2016
Вихідні Онищенко провів у Москві разом із зіркою Дома-2 та міс Росією
Нардеп разом із красунями дивився футбольний матч між збірними Франції та Ісландії.
news-image

Депутат Верховної Ради Олександр Онищенко, з якого у вівторок можуть зняти недоторканність, у неділю 3 липня перебував у Москві, де дивився футбольний матч між збірними Франції та Ісландії. Про це пише "Українська правда" з посиланням на фото в Instagram російської телеведучої Вікторії Боні, передає «Є!»

Праворуч від Онищенка Вікторія Боня - російська телеведуча, модель і колишня учасниця реаліті-шоу "Дом-2".

Зліва від українського нардепа Софія Нікітчук - переможниця конкурсу краси "Міс Росія-2015".

Ледве вмовили Сашу прийняти правильне рішення і приїхати в Росію, подивитися матч Франція-Ісландія, - підписала світлину Боня.

Як повідомлялося, 15 червня НАБУ передало до Генпрокуратури подання для підготовки матеріалів про зняття депутатської недоторканності, затримання і арешт народного депутата Олександра Онищенка. Його підозрюють у створенні злочинної організації з метою заволодіння грошовими коштами, отриманими від реалізації природного газу, видобутого операторами спільної діяльності товариств з договорами про спільну діяльність з ПАТ «Укргазвидобування». За попередніми даними, внаслідок викритої газової схеми державі було завдано збитків у розмірі 3 млрд грн. НАБУ вже затримало 11 підозрюваних у цій справі. Затриманим раніше 10 підозрюваним у причетності до даної схеми було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів. Сумарний розмір застави становить понад 1 млрд грн.

Про це пише "Українська правда" з посиланням на фото в Instagram російської телеведучої Вікторії Боні.

Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politics/1400045-vmovili-prijihati-podivitisya-match-zirka-domu-2-povidomila-pro-znahodjennya-onischenka-u-moskvi.html
Читайте також: Російський депутат назвав співвітчизників, готових відпочивати в Туреччині, продажними та написав вірш