Суспільство
7 липня 2016
На Луганщині на вибори йде прихильник «руського миру», брат екс-міністра оборони, який ховається в Москві
На 114 окрузі може відбутися реванш сепаратистів.
news-image

Як відомо, через тиждень відбудуться вибори народних депутатів в 7-ми мажоритарних округах. На думку нардепа Дмитра Тимчука, у деяких округах може відбутися реванш сепаратистів, передає «Є!»

Зокрема, найбільша загроза, за словами нардепа, склалася в 114 окрузі (Луганська область), де одним з претендентів на перемогу є висуванець Оппоблока Борис Лебедєв.

Серед іншого, він примітний тим, що, за нашими даними, навесні 2014 р, будучи депутатом Луганської облради, закликав Путіна «захистити» Луганщину. А в 2015 р, ставши главою Новопсковської райради, відмовився розглядати питання про визнання Росії агресором.

Як повідомив політолог Андрій Золотарьов, пікантність в тому, що цей Лебедєв є двоюрідним братом екс-міністра оборони Павла Лебедєва, який ховається в Росії. Лебедєв-міністр...  яскравий представник зграї Януковича, що відзначився на

ґрунті розвалу   і розкрадання армії і планував застосувати Збройні Сили для розгону Майдану, - написав Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як стверджує нардеп, над обранням Бориса Лебедєва зараз активно працюють ті ж люди, які в травні 2014 р проводили фейковий «референдум» про відділення Луганська і хлібом-сіллю зустрічали російських терористів.

Оскільки результат виборів неочевидний, латентні та відкриті прихильники «ЛНР» вже хімічать у виборчих комісіях і готують зрив підрахунку голосів.Фактично на даному окрузі може трапитися повноцінний реванш сепаратистів і банди Януковича, яка вже ніяк не маскує свої потуги, - написав нардеп.

Дмитро Тимчук повідомив, що він направив звернення до СБУ та Генпрокуратури з проханням вжити заходів для попередження фальсифікацій і зриву голосування. Крім того, нардеп ініціював перевірку організаторів виборчої кампанії Лебедєва на предмет їх діяльності навесні 2014 р.

Я не здивуюся, якщо підтвердиться, що його кампанію фінансують з Росії, в тому числі - побіжний екс-міністр оборони, - написав нардеп.

 

Читайте також: На Луганщині бойовики вели обстріли з мінометів та гранатометів, провокуючи українських бійців на вогонь у відповідь