Суспільство
7 липня 2016
Майже 109 тис. жителів «ЛНР» поскаржилися в ООН на Порошенка
Збір підписів під зверненням до Радбезу ООН проходить по всій території "республіки".
news-image

Майже 109 тис. жителів"ЛНР" поставили свої підписи під зверненням до Ради безпеки Організації Об'єднаних Націй з вимогою зобов'язати президента України Петра Порошенка виконати Мінські зобов'язання. Про це повідомили в прес-службі громадського руху (ОД) "Мир Луганщині", передає «Є!»

Збір підписів під зверненням до Радбезу ООН проходить по всій території "республіки".

На сьогоднішній день свої підписи під зверненням поставили 108 931 особа, - уточнили в організації.
 
Жителі нашої "республіки" розуміють, що українська влада нас не хоче чути і з нами не хоче рахуватися. Активність наших громадян в процесі збору підписів - це показник того, що люди втомилися чекати від уряду України розумних вчинків. Кожен, хто залишив свій підпис, знає, що це вклад в загальну справу, це допоможе прискорити виконання Мінських домовленостей і змусить світову громадськість звернути увагу на злочини українського уряду, - підкреслила заступник керівника адміністрації глави "ЛНР" Марина Філіппова.
Нагадаємо, що глава "ЛНР" Ігор Плотницький звернувся до жителів "республіки" з пропозицією поставити підписи під зверненням до Ради безпеки ООН з вимогою зобов'язати Україну виконати Мінські зобов'язання.
Читайте також: 84 родини загиблих в АТО киян отримали земельні ділянки