Київ
7 липня 2016
«Школа обізнаного киянина» запустила сайт із порадами для мешканців багатоповерхівок
На сайті розміщені відеоверсії навчань, презентації та відповіді на актуальні питання.
news-image

«Школа обізнаного киянина» (ШОК), яку міська влада відкрила для навчання мешканців багатоповерхівок, відкрила власний сайт та запроваджує онлайн трансляції. Про це, відкриваючи другу лекцію в «ШОК», заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, передає «Є!»

Ми прагнемо, щоб «Школа обізнаного киянина» стала осередком обміну знаннями та досвідом успішного управління і обслуговування житлових будинків. Для виступів ми запрошуємо лекторів, які мають практичні знання й розуміння сфери. А найголовніше, що як державний орган влади ми контролюємо якість та достовірність інформації. І саме зараз ми працюємо над тим, аби використати якомога більше каналів комунікації для зручності людей. Віднині лекції є доступні для перегляду в реальному часі на Youtube. Тому кияни, які не змогли бути присутні в КМДА, лекцію все одно не пропустять. Однак перевагою присутності є можливість поставити запитання нашим лекторам та одразу отримати відповідь, залишити заявку на тему наступних лекцій тощо, – сказав Петро Пантелеєв.

Він також повідомив, що «ШОК» запустив власний сайт та відеоканал.

На сайті розміщені відеоверсії навчань, презентації, короткі відеоролики: відповіді на актуальні запитання, зворотні дані, аби люди змогли поставити нам запитання чи щось запропонувати. Так як цей проект діє завдяки спільним зусиллям муніципалітету та громадськості, ми запрошуємо як лекторів керівників ОСББ чи ЖБК, людей, які мають реальний досвід і готові поділитися ним, – зазначив заступник голови КМДА.
Читайте також: Київські депутати наклали мораторій на підвищення тарифів з 1 липня