Події
8 липня 2016
Держрада Криму закликала міжнародне співтовариство не надавати ніякої підтримки Меджлісу
Депутати стверджують, що їх турбує "зростаюча активність терористичних груп, організованих Меджлісом".
news-image

Держрада окупованого Криму закликала світову спільноту не чинити ніякої підтримки Меджлісу кримських татар, передає «Є!»

Держрада Криму звертається до світової спільноти із закликом не чинити ніякої моральної, фінансової, технічної допомоги Меджлісу і створюваним їм незаконним збройним формуванням, - йдеться в поширеній заяві кримського парламенту.

Депутати т.зв. Держради стверджують, що їх турбує "зростаюча активність терористичних груп і небезпека зростаючого числа злочинів, тісно пов'язаних з тероризмом, організованих Меджлісом" .

Особливу тривогу викликають повідомлення про плани здійснення морської блокади (Криму), - підкреслюється в заяві Держради.
Державна Рада Республіки Крим заявляє про засудження і неприпустимість екстремізму, тероризму і насильства, як засобів вирішення політичних, економічних, соціальних, міжконфесійних, міжнаціональних та інших питань і підтримує рішення Верховного Суду Республіки Крим від 26 квітня 2016 року, яким  Меджліс визнаний екстремістським організацією і його діяльність заборонена на території Російської Федерації , - йдеться в документі.
Читайте також: У Москві на станції метро сталася пожежа (відео)