Спорт
8 липня 2016
Російський футболист вибачився перед уболівальниками за вечірку в Монако
При цьому Кокорін підкреслив, що він не має відношення до тих грошей, які були озвучені в ЗМІ.
news-image

Нападаючий санкт-петербурзького футбольного клубу «Зеніт» і російської збірної з футболу Олександр Кокорін приніс вибачення уболівальникам у зв'язку з вечіркою в Монте-Карло, що викликала широкий резонанс в ЗМІ і соцмережах, передає «Є!» із посиланням на АіФ.

Раніше в пресі з'явилися кадри з вечірки в Монако, в якій брали участь Кокорін і гравець ФК «Краснодар» Павло Мамаєв. При цьому повідомлялося, що спортсмени витратили на шампанське 250 тисяч євро. Сам Кокорін заявив, що не витрачав таких сум, додавши, що, крім них, в клубі були інші росіяни.

Я хотів би попросити вибачення у всіх, кого образив мій вчинок. Я не виправдовуюсь. Повторюю, ми не маємо відношення до тієї кількості шампанського, неймовірних сум і, що найважливіше, що ставили російський гімн - це повна нісенітниця, - заявив футболіст, додавши, що вважає неправильною ситуацію, коли на нього «вішають всі гріхи» через неперевірену інформацію.

При цьому він зазначив, що усвідомлює, що сам факт його появи в подібному закладі не робить йому честі.

Навіть не знаю що сказати. Напевно, ще той момент, що це все сталося після невдалої гри на Євро ... Я можу сказати, що я переживаю за те, як ми виступили у Франції. Я не знімаю з себе відповідальності за це, - додав спортсмен і приніс вибачення своїм рідним і близьким, які переживали за результати матчів, а також керівництву клубу« Зеніт », іншим гравцям збірної і вболівальникам.

Нагадаємо, керівництво «Зеніту» прийняло рішення оштрафувати Кокоріна і відправити в розташування «Зеніту-2».

Читайте також: УЄФА назвав ім'я найкращого гравця матчу Німеччина – Франція