Суспільство
12 липня 2016
Глава «Мотор Січ» засвітився з Путіним в Росії, бо має «спільну мету»
За словами Богуслаєва, він зустрівся із Путіним випадково.
news-image

Співвласник ВАТ Мотор Січ, народний депутат України, член депутатської групи Воля народу В'ячеслав Богуслаєв побував в Росії на відкритті пам'ятника валаамської Божої матері, де зустрічалися президент РФ Володимир Путін і глава РПЦ Кирило Про це повідомляє Московский комсомолец, передає «Є!»

Зокрема, видання повідомляє, що ініціаторами появи нових православних пам'ятників на острові стали російський фонд Андрія Первозванного і "український завод «Мотор Січ», що спеціалізується на випуску авіаційних двигунів для наших літаків і вертольотів".

Ми відкриваємо пам'ятники тут, щоб підтвердити нашу спільну мету - зміцнення православної віри, - заявив під час відкриття образу Валаамской Божої матері президент «Мотор Січ» В'ячеслав Богуслаєв.

Згодом Богуслаєв повідомив Українській правді, що дійсно літав до Росії відкривати пам'ятники на острові Валаам, проте не зустрічався з Путіним. Народний депутат зазначив, що літав виключно відкривати православні пам'ятники.

Ми прилетіли в суботу вранці (9 липня, - ред.) і, здається, три години було там, - сказав він.

За словами Богуслаєва, він не знав, що на острів повинен прибути Путін.

Там були одні священики. Ми відкрили пам'ятники і полетіли, - сказав він.

Як відомо, Мотор Січ - один з найбільших українських підприємств, що виробляють комплектуючі для авіації, в тому числі мотори для вертольотів.

Читайте також: CБУ затримала бойовика теругруповання «Спарта» (відео)