Київ
14 липня 2016
У Києві біля Будинку профспілок зібралися протестувальники
Під'їхали десятки поліцейських машин.
news-image

Біля будинку профспілок на Хрещатику зібралися протестувальники і під'їхало кілька десятків поліцейських машин. Чергові поліцейські наряди виїхали на місце, отримавши дзвінок по лінії "102". Про це в прямому ефірі "112 Україна" повідомив начальник управління Нацполіції Києва Андрій Крищенко, передає «Є!»

На номер "102" надійшла інформація, що біля будівлі будинку профспілок, яке знаходиться в аварійному стані, група людей протестує проти нещодавно відкритого там кафе. Зараз там знаходиться поліція з метою не допустити конфліктів. Розмовляємо з ними, роз'яснюємо законодавство. Поки все спокійно, - розповів Крищенко.

Згодом деталі інциденту з місця події повідомив кореспондент телеканалу "112 Україна".

Як розповіли охоронці кафе, о 5 ранку його обнесли коричневим парканом і зайти всередину, у саме кафе, де відбуваються події ми не можемо, адже його заблокували чоловіки. Вони не кажуть хто вони і ситуацію теж не коментують, що тут відбувається. Всередині знаходяться правоохоронці. Поки ми ту знаходимось, у наш бік полетіло кілька яєць, це уже всередині люди не можуть порозумітись, - сказано у повідомленні.

Раніше біля Будинку профспілки проходили протести у зв'язку з відкриттям кафе "Каратель".