Світ
14 липня 2016
Індійська компанія відправила Дональду Трампу 6 тисяч коробок зеленого чаю для «очищення»
Глава компанії радить Трампу "використовувати чай для очищення організму і розуму, щоб змінитися на краще".
news-image

Індійська фірма відправила кандидату в президенти США Дональду Трампу 6 тисяч коробок зеленого ассамського чаю. Про це повідомляє The Times of India, передає «Є!»

Суміт Шах, керуючий директор провідної в Індії фасувальної компанії чаю "Te-A-Me", записав відеозвернення, в якому радить Трампу "використовувати чай для очищення організму і розуму, щоб змінитися на краще".

Шановний пане Трамп, привіт з Індії! Ми посилаємо вам велику кількість натурального зеленого чаю. Він бореться проти шкідливих вільних радикалів. Це допомагає очистити розум і тіло, а також відновити здоровий баланс в організмі, До того ж цей чай - випробуваний засіб для підвищення інтелекту. Будь ласка, пийте його заради самого себе, заради Америки, заради миру. Ніколи не буває занадто пізно, щоб очиститися, - заявив відправник.

Суміт Шах відмовився назвати журналістам вартість цінного подарунка, але сказав, що "його потенціал для здоров'я величезний", особливо якщо пити його по три чашки на день.

Ми вважаємо, що вживання цього дивно корисного і доброго напою змінює людину на краще, він допоможе пану Трампу, в свою чергу, принести користь своїй країні і світу в цілому, - повідомив він.
Читайте також: Національний Музей Історії України запрошує на безплатну лекцію, присвячену Магдебурзькому праву