Події
15 липня 2016
Серійний злодій попався на крадіжці дитячого велосипеду
У місті Українка місцеві жителі спіймали зловмисника та передали поліцейським.
news-image

Як повідомили у поліції Київської області, у місті Українка чоловік викрав з гуртожитку дитячий велосипед, однак господарі помітили його та разом з місцевими жителями наздогнали і затримали, після чого викликали працівників поліції, передає «Є!»

Правоохоронці, які прибули на місце події, встановили особу затриманого. Ним виявився 36-річний місцевий мешканець, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки та наркотики і лише нещодавно вийшов з місць позбавлення волі, - повідомили у відомстві.

Крім цього поліцейські з’ясували, що підозрюваний цього ж дня скоїв ще один злочин, зокрема, крадіжку з місцевого торгового закладу. Скориставшись тим, що продавець відлучився, він викрав з вітрини аудіотехніку, яку одразу ж здав до комісійного магазину.  

Однак на цьому злочинні діяння чоловіка не закінчилися. Він зізнався ще в двох крадіжках з будинків місцевих жителів. Наразі зловмисника затримано.  

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка) КК України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. 

Читайте також: П'яна ДТП в Києві: Хюндай полетів у підземний перехід