Ксенія Бородіна розповіла про зради свого чоловіка
Зірка зізналася, що розлучається зі своїм чоловіком Курбаном Омаровим.
news-image

У ЗМІ вже давно обговорюють сімейну ситуацію Ксенії Бородіної і Курбана Омарова. Пара розлучилася і більше не живе разом, але до сих пір подружжя не коментували тему розлучення, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Курбан не раз публікував в мережі фото з дочкою, і передплатники вірили, що новина про розлад у родині - всього лише чутки.

Пізніше з'явилася інформація, що Омаров обдурив Ксенію в бізнесі.

І тільки зараз Бородіна розповіла, що ж відбулося насправді.

У своєму блозі ведуча опублікувала звернення до передплатників, де зізналася - вони з Курбаном дійсно розлучаються, і причиною цього стали його постійні зради.

Ксенія зазначила, що чоловіка не зупиняла навіть її вагітність. До свого запису Ксенія додала скріншоти листувань зі знайомим Омарова.

Просто це батько дитини, тому я намагаюся достойніше (наскільки це дозволяє брудна ситуація) оформити розлучення. Причин багато, я думала, він зможе бути люблячим чоловіком і дбайливим батьком (як він виставляє себе перед громадськістю). Але цю ніч 12 грудня я запам'ятала на все життя. Мій чоловік прийшов о 7 ранку додому з черговою тусовки, а мені залишалося 10 днів до пологів!

Все що написано про зраду - це чиста правда, і я про це дізналася. Навіть знаю квартиру нашого спільного знайомого, який «покривав» його жорсткі тусовки зі зрадами.

Таким Юлям, Таням, Оксанам і всім іншим бажаю здоров'я. Хочете спати з чоловіком Бородіної - вперед, якщо не боїтеся, всі ми під Богом ходимо. Можливо, вам здається, що це шматочок слави, але насправді такий бруд ви до кінця життя навряд чи відмиєте, - написала Ксенія.

Ведуча зізналася, що знала про зради чоловіка, але сподівалася на краще і вірила - як тільки народиться дочка, чоловік перестане зраджувати.

Я жила в рожевих окулярах, була вагітна і вірила своєму чоловікові, думала ось народиться Тея і закінчаться його тусовки, він візьме на руки дочку і схаменеться. Але цього не сталося, йому більше подобається робити одну фотографію в тиждень для передплатників і їхати через 5 хвилин. А поки я живу заради своїх дітей, заради себе і близьких. Коли-небудь я розповім всю правду, а поки я хочу сказати, що неважливо скільки у вас дітей і шлюбів, головне залишатися відданою самої собі!- написала Бородіна.
Читайте також: В Італії скаржаться на велику кількість туристів