Джамала назвала ідеальне місто для проведення «Євробачення-2017» в Україні
Співачка впевнена, що морське повітря, красива архітектура і смачна кухня - це саме те, що потрібно європейським гостям.
news-image

Поки вирішується, в якому українському місті пройде «Євробачення-2017», переможниця конкурсу в 2016 році Джамала розповіла, що вважає Одесу підходящим місцем, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Неймовірно красиве місто. Зелене, гостинне, красиве, з чудовою кухнею. Хоч куди зайди - всюди смачно, люди посміхаються, морське повітря. Тут сам Бог велів влаштовувати фестивалі, кінофестивалі. Я вважаю, що це просто ідеальне місце для кінофестивалів, для музичних фестивалів, для масштабної події, яка б представляла країну. Інша справа, я не знаю, наскільки Одеса готова інфраструктурно, - зазначила зірка.

PR-менеджер Джамали Денис Козловський відповів на це питання - не готова. Він, як представник команди переможниці, входить в організаційний комітет конкурсу «Євробачення-2017» і володіє інформацією щодо вимог до міста.

В Одесі є стадіон «Спартак», який потрібно зробити критим - це важко за шість місяців встигнути. Є кількість місць - не менше п'ятнадцяти тисяч. Поки до цього показника близький тільки «Палац Спорту» у Києві, - додав менеджер Джамали.
Читайте також: Зірка шоу «Голос країни» Тетяна Решетняк розповіла про розрив із Потапом