Події
20 липня 2016
Киянин під час купівлі зброї вбив продавця
21-річний молодик-вбивця повідомив, що "продавець принизив його фізичні дані".
news-image

На Київщині затримано 21-річного охоронця столичного торгівельного центру, який 14 липня, у Фастові, під час купівлі мисливської рушниці, застрелив продавця – 36-річного місцевого жителя. Про це повідомили у Київській поліції, передає «Є!»

Повідомлення про зникнення 36-річного чоловіка надійшло в поліцію 14 липня від його 34-річної дружини. З її слів, того дня чоловіку призначив зустріч невідомий, щоб купити його офіційно зареєстровану рушницю, - йдеться в повідомленні відомства.

Наступного дня у Фастові, неподалік пам’ятника Курган Слави, в посадці, знайшли тіло зниклого з вогнепальним пораненням черевної порожнини, поряд з ним знаходився і його автомобіль.

Однак, зброї, яку хотів продати чоловік, на місці події поліцейські не виявили.

Встановлено, що у фастівчанина викрали відеорегістратор, золотий ланцюжок вагою 17 г та особисті документи.   Згодом було затримано підозрюваного у вбивстві - 21-річного жителя столиці за місцем його роботи у столичному торгівельному центрі.

Молодик зізнався у скоєнні злочину та розповів поліцейським, що вистрелив у чоловіка під час тестування зброї, яку тримав вперше в руках. Перед цим між ними виникла словесна перепалка – продавець принизив фізичні дані свого потенційного покупця, - повідомили у поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Читайте також: У Києві на автостоянці вибухнула граната