Резонанс
20 липня 2016
Представники ФБР будуть залучені до розслідування вбивства Шеремета
Наразі створюється оперативна група.
news-image

Для розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета створюється оперативна група з участю представників Федерального бюро розслідувань (ФБР) США. Про це голова Національної поліції Хатія Деканоідзе повідомила сьогодні на брифінгу в Києві, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Щойно ми отримали, голова СБУ, генеральний прокурор, я як голова Нацполіції, отримали чіткі доручення від президента Порошенка: ми створюємо оперативну групу. В оперативну групу ввійдуть кращі наші оперативники, оперативники СБУ. І щойно я зустрічалася з представниками ФБР (США), і вони також будуть задіяні під час розслідування" - заявила вона.

Як повідомлялося, Павло Шеремет загинув сьогодні вранці в центрі Києва в результаті вибуху автомобіля. Автомобіль належав керівникові видання "Українська правда" Олені Притулі, але її в машині не було. Поліція кваліфікує загибель Шеремета як умисне вбивство, вчинене у спосіб, небезпечний для життя багатьох людей. Журналіст останні 5 років жив у Києві, працював в "Українській правді", був ведучим на радіо "Вести".

Читайте також: Камери спостереження зафіксували момент вибуху авто Павла Шеремета (відео)