Події
21 липня 2016
Жінка орендувала по інтернету будинок в Одесі та залишилась без грошей, і без житла
Жителька Енергодару планувала відпочити біля моря.
news-image

Як повідомили у поліції Запорізької області, жителька Енергодару залишилась без своїх заощаджень, заплативши за оренду житла в Одесі шахраєві, передає «Є!»

20 липня о 16:45 до Енергодарського відділення поліції звернулась 47-річна місцева мешканка. Жінка розповіла правоохоронцям, що 19 липня на одному з сайтів в мережі Інтернет вона знайшла оголошення про оренду будинку в м. Одеса на період літнього відпочинку.

Зателефонувавши за вказаним телефоном, заявниця домовилась з невідомим про оренду на необхідний період. Після цього довірлива жінка перевела передоплату в сумі 1800 гривень на картку незнайомця, - повідомили у відомстві.

Через деякий час оголошення з сайту зникло. На телефонні дзвінки чоловік не відповідає.

Гроші їй не повернули.

Наразі вжиті заходи, спрямовані на встановлення особи та місцезнаходження злодія.

Поліцейські просять громадян бути пильними, особливо під час спілкування з незнайомцями на предмет грошових питань. Під час пошуку житла для відпочинку в курортних містах варто перевіряти оголошення, зокрема продивитися в Інтернеті відгуки про того чи іншого орендодавця. Зайва пильність ніколи не завадить, а ваші нерви і гроші будуть збережені.

Читайте також: Молодика, що «замінував» Київський вокзал затримано у той момент, коли він «мінував» Верховну Раду та КМДА