Резонанс
21 липня 2016
Мер Ірпеня вважає, що обшуки - це помста
Володимир Карплюк зауважив, що "десятки разів" відмовляв можновладцям у виділенні землі, встановленні "ларьків" і збереженні корупційних схем.
news-image

Мер Ірпеня Володимир Карплюк прокоментував повідомлення про те, що Генпрокуратура розслідує зловживання з землею в Ірпені та Бучі. Відповідне повідомлення зявилося на Фейсбук-сторінці Карплюка, передає «Є!»

Події, які відбуваються в Ірпені - не більше- ні менше, ніж помста за виграні нами вибори в Коцюбинському. Мені неодноразово передавали "привіти" прикриваючись першими особами держави", - написав ірпінський міський голова.
Я не боюся обшуків. Я хвилююся за своїх дітей, які не повинні зростати у своєму дворі бачучи "зелених чоловічків" з автоматами, - додав Володимир Карплюк.

Також він звернувся до осіб, які, на його думку, "замовили обшуки".

Ви маєте мандати нардепів і посади в прокуратурі... Ви мене не любите. Вам немає чого мене любити. Я десятки разів (завжди) відмовив вам у виділенні землі, встановленні "ларьків" і збереженні корупційних схем у видачі дозвільної документації містом.

Ми змусили десятки підприємств "смотрящих" платити податки і сплачувати пайову участі. Я готовий до публічного розгляду будь-якого висунутого мені звинувачення. Але оскільки ваші задачі політично вмотивовані - у вас не вистачить на це сміливості, - написав Карплюк.

Водночас він не уточнив, чи перебуває в Україні.

Раніше повідомлялося, що мер Ірпеня ніби-то залишив Україну через "справу про розкрадання 900 га лісу".

В неділю у Коцюбинському відбулися позачергові вибори до селищної ради. Повідомляється, що конфлікт у Коцюбинській міській раді виник через намагання частини депутатів, яких пов'язують з Володимиром Карплюком, приєднати селище до міста Ірпінь.

Читайте також: Мер Ірпеня втік із України