В Індії день прем’єри фільму з улюбленим актором оголосили вихідним
За їхніми словами роботодавців, це допоможе уникнути ситуацій, коли люди просто не прийдуть на роботу.
news-image

Компанії на півдні Індії оголосили для своїх співробітників у п'ятницю вихідний, щоб люди змогли подивитись прем’єрний показ нового фільму з тамільської кінозіркою Раджнікантом у головній ролі, передає «Є!» із посиланням на ВВС.

За їхніми словами, це допоможе уникнути ситуацій, коли люди вдаватимусь себе хворими, вимикатимуть телефони або просто не прийдуть на роботу.

Останній фільм актора під назвою "Кабалі" покажуть на 12 тис. великих екранів.

Раджнікант є один з найбільш високооплачуваних акторів Азії. Фільми з його участю в Індії є запорукою комерційного успіху.

Ще до прем’єри гангстерської драми "Кабалі" вартість прав на стрічку сягнула 30 млн доларів. Фільм також буде дубльований мовою телугу, хінді та малайською.

Південь Індії живе в очікуванні п'ятничної прем'єри. У Ченнаї і Бангалорі деякі компанії оголосили п'ятницю вихідним днем та ще й подарували своїм співробітникам безкоштовні квитки на фільм.  

Азійський лоукостер Air Asia організував спеціальний рейс з Бангалора в Ченнаї, на якому подаватимуть улюблену їжу Раджніканта. Цим рейсом полетять 180 шанувальників творчості актора, щоб подивитися прем'єру фільму зі своїм кумиром.

Водночас люксові готелі в Бангалорі організовують спеціальні покази, квиток на які коштує близько 19 доларів.

Тим часом один чоловік заявив, що він збирається подивитись фільм 10 разів поспіль у п'ятницю та суботу. За його словами, 65-річний актор є для нього одночасно батьком, матір'ю і богом.

За свою 40-річну кар'єру актор зіграв у більш ніж 170 фільмах, більшість з яких було зняло тамільською мовою.