Події
25 липня 2016
На Київщині у кафе нетверезий відвідувач влаштував стрілянину, є загиблий
28-річний заробітчанин зі Львівської області від отриманого вогнепального поранення у груди помер на місці.
news-image

Як повідомили у поліції Київської області, на спецлінію 102 о 2-й годині ночі надійшло повідомлення від жителя с. Вища Дубечня про те, що серед вулиці лежать двоє чоловіків з пораненнями, схожими на вогнепальні, передає «Є!»

Як з’ясувалось, у приміщенні місцевої кав’ярні між двома відпочиваючими виник конфлікт. Коли забракло словесних аргументів, один з них вихопив зброю і здійснив декілька пострілів, цілячись у свого опонента. У результаті чого 28-річний заробітчанин зі Львівської області від отриманого вогнепального поранення у груди помер на місці. Іншому чоловіку нападник випадково влучив у плече, - йдеться в повідомленні відомства.

На місці події правоохоронці вилучили предмет, схожий на перероблену вогнепальну зброю типу «Флобер», 6 гільз, 3 набої калібру 5,6 мм та «мішечок», де ще знаходились 65 патронів.

Працівники поліції затримали зловмисника за місцем проживання. Ним виявився 32-річний житель с.В.Дубечня, який зізнався у скоєному. Як пояснив він правоохоронцям, стрілянину він влаштував, оскільки «хильнув» зайвого, а зброю він придбав у невідомого чоловіка, - повідомили у відомстві.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. ст.115 (Умисне вбивство) ККУкраїни, санкція якої передбачає позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте також: На Оболоні зловмисник ножем поранив чоловіка за відмову надати цигарку