Події
27 липня 2016
У Дніпрі заборонили рекламу відпочинку в окупованому Криму
Таке рішення прийняли депутати міськради.
news-image

Депутати Дніпровської міської ради на черговій сесії в середу ухвалили рішення про заборону розміщення у місті реклами перевезень в тимчасово окупований Крим та відпочинку на території півострова, передає «Є!» із посиланням на Interfax.

Давайте переведемо це питання з політичної площини в практичну. Забороняється реклама. Всі розуміють весь жах того, що відбувається (на сході України і в Криму - ред.). Повинні підтримати це рішення, - сказав мер Борис Філатов, звертаючись до депутатів.

Документ забороняє розміщення в місті Дніпро у будь-який спосіб інформаційних сюжетів щодо пасажирських перевезень у тимчасово окуповані території і відпочинку в Криму на стаціонарних рекламних засобах, шляхопроводах, на зовнішній поверхні будинків, споруд, на транспорті та зупинках громадського транспорту. Також буде здійснюватися постійний моніторинг розміщення цих інформаційних сюжетів на транспорті.

У разі виявлення порушень комунальне підприємство "Управління з організації контролю у сфері благоустрою і розміщення зовнішньої реклами" Дніпровського міськради примусово демонтуватиме засоби або сюжети, що містять заборонену рекламу, без прийняття додаткового рішення про примусовий демонтаж.

Читайте також: Юрій Луценко особисто вручив підозру судді Вищого господарського суду (відео)