Київ
29 липня 2016
Два киянина зухвало пограбували дівчину, з якою познайомилися в соцмережах (відео)
Встановлено, що за аналогічною схемою пограбовані не один десяток довірливих дівчат та жінок.
news-image

Як повідомили у київській поліції, подія сталася ввечері у Печерському районі столиці, передає «Є!»

Перебуваючи поза службою, оперативники Солом’янського управління поліції зустрілись із колегами для відпочинку. У цей час правоохоронці почули крики про допомогу та побачили, як дівчина біжить за автомобілем. .

Не втрачаючи часу, один із оперативників дістав службове посвідчення та побіг на зустріч автівці з вимогою до водія зупинитися. Однак автомобіль продовжив рух, здійснивши наїзд на оперуповноваженого, збивши його з ніг.

В цей час під’їхав інший автомобіль, чим перекрив рух авто-втікачеві, - йдеться в повідомленні відомства.

Оперативники підбігли до переслідуваного автомобіля та затримали водія із пасажиром.У салоні авто були виявлено двох чоловіків – мешканців столиці, 34 та 36 років. Там же знаходилися речі потерпілої – гроші, золоті сережки та смартфон.

Одразу до поліцейських підійшла дівчина, як впізнала у втікачів своїх кривдників.

Пограбування правоохоронці встановили, що дівчина познайомилася з одним із чоловіків через соціальну мережу в інтернеті та домовилася про зустріч.

Приїхавши на побачення, кавалер запросив її у салон автомобіля, де за кермом сидів незнайомий чоловік. І як тільки дівчина опинилася в замкненій автівці, чоловіки під загрозою насильства наказали їй віддати цінні речі, після чого відпустили.

Опинившись на вулиці, дівчина не розгубилася, що збільшило шанси правоохоронцям одразу затримати злочинців, - повідомили у поліції.

Встановлено, що за аналогічною схемою вони пограбували не один десяток довірливих дівчат та жінок, тому зараз перевіряється причетність даних громадян до скоєння подібних злочинів на території інших районів столиці.

За фактом розпочато провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі.

Читайте також: П'яний киянин пожартував, повідомівши про теракт на Банковій