Світ
1 серпня 2016
Газета New York Post розмістила на першій шпальті відвертий знімок дружини Трампа
"Дональд Трамп вважає, що його дружина буде зразковою першої леді, і ось тому доказ", - пише видання.
news-image

Газета New York Post розмістила на першій шпальті номера, що вийшов у неділю, повноформатну відверту фотографію дружини кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа, передає «Є!»

Ви ніколи не бачили таку потенційну першу леді, - підкреслює видання.

Його співробітники стверджують, що цей та інші знімки Меланії Трамп, які також представлені на його сторінках, були зроблені в 1995 році для французького журналу Max.

Деякі з фото, як підкреслює New York Post, ніколи раніше не публікували, вони були отримані газетою ексклюзивно.

Дональд Трамп вважає, що його дружина буде зразковою першої леді, і ось тому доказ, - йдеться в матеріалі.

У ньому наголошується, що "довгоногої словенської моделі, відомої під псевдонімом Меланія К., тоді було 25 років, відверта фотосесія відбулася в 1995 році на Манхеттені". Зробив ці знімки французький фотограф Але де Басвілль.

Меланія була просто чудова, вона чудова людина і була дуже добра до мене, - розповів він журналістам New York Post
Думаю, дуже важливо показати красу і свободу жінки. Я дуже пишаюся цими фотографіями, тому що в них відображена краса Меланії, - додав він.

Газета наводить коментар Трампа з приводу публікації фото.

Меланія була однією з найуспішніших моделей, у неї було багато фотосесій, в тому числі і для обкладинок провідних журналів. Цей знімок для європейського журналу зробили ще до того, як я познайомився з нею. В Європі такі фотографії дуже поширені, вони вважаються дуже модними, - вказав мільярдер.

46-річна Меланія Трамп є дружиною Трампа з 2005 року. Вона уродженка Словенії, в дівоцтві носила прізвище Кнаусс, з 16 років займалася модельним бізнесом. В Університеті Словенії отримала спеціальність дизайнера, з 1996 року живе в Нью-Йорку. Активно займається благодійністю, в 2005 році стала послом доброї волі американського відділення Червоного Хреста.